måndag 7 september 2009



Kollade precis på detta. Roast på Berns. Det är precis som Grillad, som sändes på SVT 1 för ett tag sen. Skiten lades väl ner pågrund av usel komik, vad vet jag?

Roast på Berns gick ut på precis samma sak. Några kända komiker skulle "roasta", alltså förolämpa och håna en känd person, i kvällens program, Björn Gustavsson. Till skillnad från Grillad var Roast på Berns betydligt roligare. Komikerna var för det första välkända och erfarna, och inte halvdana amatörer som i Grillad. Ändå var det värdelöst och verkligen drygt.

Men med hjälp av genier som Magnus Betnér blev det roligare! Då och då var någon annan också lite halvrolig och kom med ett väl genomtänkt skämt. Dock skänkte de inte många skratt. Långsökta och överdrivna "skämt" kom hela tiden. Och så fick man helt plötsligt höra helt orelevanta och random meningar som;
"Du är smal, du är vit, och du har lite ludd högst upp. Du är tamejfan en tops." Det var från en kurd, Össi nånting? Helt sjukt kul iallafall.

I övrigt var det som sagt ett dåligt program, inte kul nånstans, bortsett från Betnér och topsen. Björn Gustavsson fick förstås "försvara" sig, om man kan kalla det det, i slutet. I vanlig ordning blev det en massa förvrängda röster och brat-snack. Men så länge det är kul, visst!

Inga kommentarer: