fredag 31 juli 2009

Nu ska ni anteckna!

Dålig på att blogga, både igår och idag. Igår tränade jag, inte mycket mer än så. Idag gick jag upp 20 i 8 och sprang tillsammans med Alicia & Amanda. Vi var lite lagom muntra. Amanda försökte väl lätta så smått på stämningen och började vissla lite fint. "Amanda, sluta va så glad" fick hon istället höra av sin syster.

Fyfan va jobbigt det var, det var verkligen för tidigt. Jaja, sen stack jag hem och åt frukost, för att sedan däcka i min säng igen. Vad gjorde jag idag? Nada. På kvällen kollade jag & mamma på Sveriges sämsta film. Då menar jag sämre än Wallander och Beck. Definitivt sämre än Åsa-Nisse. Offside heter misslyckandet. Det var riktigt illa.

Nu ska jag lyssna på musik. Sen sova. Eller kolla på en fim. Godnatt.

onsdag 29 juli 2009

Tycksyndommig.

Det var verkligen kul att träffa Emil idag, det var så länge sen. Jag älskar dig, du är världens bästa vän. Senare åkte jag och Alicia ner till fröjevi, va med på 93;ornas målvaktsträning. Det var riktigt roligt.

Just nu har jag ont överallt, bara små rörelser och det blir nästan svårt att andas. Jag fattar inte vad det är nuförtiden. Mitt huvud värker lite då och då, jag hade aldrig huvudvärk förut, och börjar få ont i magen en hel del. Inte heller vanligt. Och jag landar inte alltid jättebra på träningar, och det bara knakar i alla möjliga ben, som i KRAAAS.

Ska sova tidigt ikväll, jag orkar inte sitta här, godnatt.

Solskentack.

Sitter på terrassen och väntar på att solen ska komma fram igen. Det var riktigt skönt ett tag, så jag la mig i min solstol och pressade, hehe. Hade inte en enda läsbar bok eller tidning så det blev mobilen och hörlurar, gjorde en cappucchino också, den va god. Nu så börjar solen visa sig, seeeeeee ya!

EMIL IDAG!<3

tisdag 28 juli 2009

A knights tale.

.. Eller En riddares historia på svenska. Same shit, den var jättebra! Väldigt bra skådespeleri också, Heath Ledger är alltid grym.

Måste ha varit världens vackraste människa. Herregud, kåtslag förfan!
Detta är ju sjukt. Jag menar det.

Blubb..

Orkar inte skriva så mycket om idag, men var i princip med Alicia hela dagen. Vi spelade fifa ett tag, & lite annat. På kvällen sprang vi, i sportbh tillochmed, tur att ingen såg oss. Sen blev det att cykla till pizzan! Hälsade på hemma hos Jossan en stund sen också.
Rolig dag, det var länge sen jag faktiskt gjorde något!

Mitt filmtittande gick åt helvete igår. Det syntes för det första ingenting på teven, men ljudet fungerade. Det är alltid något fel på allt som är mitt. Alltid. Självklart försökte jag lösa dilemmat genom att kontrollera scartkontakten, (?) prova att byta scartsak & trycka på alla knappar på fjärrkontrollen. Inte fan fungerade någonting. Mitt tålamod är inte att skryta med, så jag svor väl där ett tag & tyckte rysligt synd om mig själv. Jag höll nästan på att börja gråta, det är något med mig och teveapparater. Humöret blev inte bättre av att jag råkade elda upp en kontakt heller. Nu i efterhand kan jag inte låta bli att undra varför i helvete jag skulle ställa ett stearinljus bland ett dussin kablar. Inget fungerade, jag trodde inte det var sant. Alltid händer sånt här mig! Tillslut tog jag till det sista alternativet, våld. Inte till hundra procent för att laga den, utan mer av ren ilska. Jag slog till den. Stackarn, jag var verkligen inte nådig. Sen blev jag glad igen. Bilden kom tillbaka! Det blev American Pie, fortfarande lika dålig, men det fick bli den.

Nu ska jag kolla på En riddares historia, den verkar riktigt bra!

måndag 27 juli 2009

22.40 Godafton.

Ligger i min älskade säng - nyduschad! Extra bekvämt ju. Det var skönt att springa, fick med mig Alicia också. Hem till duschen och fixa med hårinpackning. Nu ska jag fortsätta med det jag gör, bara ta det lugnt. Har tänt massa stearinljus och ska snart fila naglarna. Bob Marley står för musiken, älskart! Alldeles perfekt såhär på sommaren, synd bara att vädret inte är på topp, men det kommer! Senare kanske jag kollar på nån film. Väldigt mys! Men ska faktiskt skriva ner lite viktiga saker först:

  • Den här veckan ska jag prova att träna varje dag. Alla dagar förutom torsdag & söndag ska jag springa, för då tränar jag fotboll.
  • Jag ska också låta mina förbannade naglar växa. Låta bli dom helt. Bara fila lite då & då, annars blir det ju massa jobbiga flisor, inte okej!
  • Mitt hår är en katastrof. Jag använder hårinpackning regelbundet, vilket är bra, för det är sjukt slitet. Trots att det blir så slitet måste jag snart bleka håret igen, det ser förjävligt ut med alla olika nyanser pga utväxten jag har nu. Men jag funderar på att bli brunhårig senare i höst, good or bad..?
  • På onsdag ska jag träffa Emil! Veckans höjdpunkt, jag svär. Det var extremt länge sen nu!

    Nehej, nu blir det chill, mhm! Ciaao.

Kan ju tipsa om inpackningen, den är jättebra! Nivea intense Repair.
Är till för slitet hår. Den återuppbygger håret på djupet & luktar asgott!
Kommer inte ihåg priset, men den är riktigt billig. Jag betalade nog inte
mer än 60 :-
Go get it!

Tjuho.

Nejdu, en ny blogg blev det inte. Tar inte bort några inlägg heller. Orkar fan inte, men jag fixade lite andra saker på den här. Mamma föreslog att vi skulle ta en tur till Jysk idag & köpa något gardinliknande till altanen, det tyckte jag va en bra idé, syster följde med också. Det blev Marieberg också, alltid trevligt. Handlade en adidaströja, bild därnere.

Kvällen då? Jo, jag funderar fortfarande lite. Ska ut och springa, det är en sak som är säker. Men jag tror att jag måste städa lite på mitt rum först, har skjutit upp det hur länge som helst nu! & min syster var här inne för ett tag sen och vandaliserade min säng i jakten på en tyghäst som hon absolut skulle köpa idag..?! Så jag ska försöka bädda den också.

mmmmin!<3

söndag 26 juli 2009

HJÄLP.

Okej, nu är det illa. Jag börjar tillochmed fundera på att skaffa en ny blogg! Det handlar om förnyelse, right? Återigen, jag får se hur det blir!

En snabb uppdatering:
Klockan är 00.52, min mage gör ont, så in i helvete, jag kollar bilddagboken en gång var tredje minut, har kul på msn, funderar på allt mellan himmel & jord, vet att jag verkligen borde städa lite på rummet, & jag måste träna mer.

Nu ska jag börja ta dagarna som dom kommer. Det har jag gjort för det mesta, men det är verkligen på tiden att jag tar det lugnare - i huvudet. Ska knapra panodil för min onda mage nu, och tror starkt att jag ska sova sen. Godnatt!


Jag gillar bilden. Den har ett så tydligt budskap.

Marley och jag - filmen.

Lite besviken blir jag. Flera viktiga och betydelsefulla händelser från boken var inte med, den manliga skådespelaren (Owen Wilson) var fel kille för rollen. Jennifer Aniston var däremot perfekt. Det är ju svårt att få med allt i en film från en bok på 320 sidor, men alltihop kändes nästan som en "boktrailer", en snabbspolning genom boken. Men det fanns även mycket positivt. Hela hundgrejen var jättebra, man kände verkligen igen beteendet. Både jag och mamma stortjöt, det gjorde dom bra, det var riktigt sorgligt ett tag. Och garvade gjorde vi också, hehe. Budskapet var förstås jättebra också, men man måste garanterat läsa boken innan man ser filmen. Om jag inte hade gjort det, så skulle reaktionerna inte alls vara lika känslofyllda och bra. Hade jag inte läst om alla Marleys upptåg skulle jag tycka att han var som vilken hund som helst. Dom fick inte riktigt till alla hyss, men det som var med var jättebra. Det var som att boken "hjälpte" filmen att bli bra. Tur det!

För att komma in på något annat, så känner jag att jag vill radera alla inlägg. Jag är något av en pedant, jag stör mig på att det är så mycket i det förflutna. Eh, ja, det låter väl ganska psyko, men jag är ju som jag är, mehe. Får se hur jag gör.

Marley och jag.

Det blev ingen dammsugning. Läste ut Marley och jag istället. Gud, vilken bra bok. Bölade av bara helvete! Ikväll ska jag se filmen också, det är ju ett måste. Men är rädd att bli besviken, böckerna är ju alltid bättre än filmerna. Jaja, det är ju mysigt med film, så.

Jag vet att jag är dryg med bilderna från kryssningen, men har inte fått bilderna från Jennys kamera än, och dom från våran är inte så många, men jag kanske lägger ut några ikväll. Om jag orkar. Jag är lat.

Godermorgon.

Jag undrar varför man har kuddar. I min säng finns det sammanlagt 9 kuddar, av dem använder jag 0. Jag somnar på en kudde, men vaknar alltid på min egen arm. Oftast ligger en kudde på golvet till vänster om sängen och resten till höger om mig, huller om buller. Men de är ju nödvändiga ändå, tänk er en säng utan kuddar, vad är det för säng..?

Vaknade idag, och kände mig helt tom. Skumt. Så jag låg där hur länge som helst och bara kollade ut genom fönstret. Käkade riskaka, snackade med mamma. Nu sitter jag vid datorn, har fortfarande inte riktigt vaknat tror jag. Ska väl duscha tror jag, sen dammsuga. Skojigt, ja. Ska bli riktigt skönt att träna senare, man slipper tänka, det gillar jag!

Jag ska göra allt bra igen, allt jag behöver är tid. Det ska bli en ändring, allt ska bli bra. Någon dag.

lördag 25 juli 2009

Hellu.

Mamma väckte mig 8.
ÅTTA.
Genomförde mitt arbete som tillfällig kattskötare hemma hos Louella, gick hem.
Somnade om direkt, men min mor ville inte låta mig sova, och tvingade upp mig vid
hm, 12 tror jag klockan var?
Så jag hjälpte henne att möblera om lite och drack kaffe. Fan, det va länge sen.
Jag märkte för ett bra tag sen att jag fick nån slags konstig ångest av koffeinet.
Berodde nog på att jag nästan missbrukade det när skolan var som värst.
Så jag slutade dricka det, så gott jag kunde.
Men jag var verkligen astrött och hade knappt sovit något alls på 2 dygn.
Dessutom gjorde jag en fantastisk upptäckt när jag först kom in i köket:
En påse med 3 munkar!

Så dagen började relativt bra.
På kvällen blev det mat hos familjen Skagerström. Jag gick hem
direkt efter, var helt död.

Imorgon planerar jag att dammsuga på mitt rum & tillochmed sätta i lite bilder
i två ramar. Sen träning på kvällen också! SÅ jävla taggad. Får se om jag hinner
springa ett varv runt elljusspåret innan. Men nu ska jag sova. Godnatt!

fredag 24 juli 2009

Awland, öh.

Hemma igen. Jag är så äckligt trött just nu, så det går inte att beskriva.
Det var kul på båten, mycket roligt folk.
Det blev inte mycket till sömn, cirka 2 timmar, i en näst intill värdelös
så kallad "säng". Mina skor var rysligt obekväma & benen värkte, menvafan,
det var värt lidandet! Bilder kommer, dock inte så eleganta, men ändå bilder. Får se om jag orkar fixa lite med kameran nu lite snabbt. När vi kom hem stack jag direkt hem till Louella & matade deras katter, ingen är hemma där just nu. Och inte får jag sova än heller, måste packa upp lite
grejer ur väskan & fixa lite. Tror faktiskt inte jag ska sova efter det heller,
ska nog bara ta det väldigt lugnt, byta om till bekväma kläder & sitta vid datorn & lyssna på skön musik.
I like that!

Fan va trött jag är.

onsdag 22 juli 2009

Packat och klart!

Jag är dålig på att packa, men det gick riktigt fort & smidigt den här gången!
Börjar få huvudvärk igen, trots alla panodil jag har käkat.
Ska ändå ut och springa med Diva om en stund.
Men måste se om mamma behövde hjälp med nåra hyllor hon skulle sätta upp först.
Jag tycker lite synd om henne,
iloveu

Hejhopp.

Imorron åker jag till åland, tjoho! Buffén är great.
Gick upp tidigt idag, & sov inte så mycket inatt.
Målade, steeekte i solen med vovvarna.
Gjorde pannkakor också, börjar bli grym på det!
Nu ska jag låta mina naglar torka, sen fixa håret lite & åka till
ica & köpa godis. Sen måste jag packa, notveryfunny.

Baayyyy

tisdag 21 juli 2009

Loveit/leaveit.

Jag orkar inte sova, så jag snickrar väl ihop en hiss/diss-grej jag också.

Love it;

- Sommaren. Och att umgås med folk. Jag är öppen för allt, bring it!
- Fotboll. Nada, och jag menar verkligen inget - går upp emot sporten.
- 2 ½ men. Det har blivit en vana såhär på lovet. Varje kväll halv tolv.
- Musik. Musiken är det bästa med den här sommaren. Jag har upptäckt hur mycket nytt som helst, mest via Spotify. Det är asbra, alla borde ha tillgång till det!
- Parfym. Allt som har med goda dofter att göra egentligen. Dofter förstärker minnen och ger fler, man måste bara se till att dom blir bra.

Leave it;

- Flugor, myggor, knott, bromsar, myror & annan vidrig form av ohyra. Fyhelvete, utrota fanskapet! Jag har inte hjärta att krossa en insekt med mina bara händer, men gud, vilken lust jag har att ta fram hammaren.
- Regn. Återväxt och torka och skogsbränder och jag vet inte vad. Regn ska tydligen vara nödvändigt. Själv blir jag bara på dåligt humör. Och att gräset växer betyder bara att jag får klippa det oftare. Sol ska det va!
- Internet. I det här huset kommer och går internet som det vill. Usch.
- Smink. Tyvärr blir det ett jäkla tvångsbehov. Det vore verkligen skönt att slippa allt kladd i några dagar. Förutsatt att man bodde i ett område med invånarantal 1.
- Sånt-man-ska-göra-på-sommaren-som-inte-blir-av. Jag vill ju göra saker! Tälta, bada, grilla, vafan som helst! Det blir aldrig av, och det är synd. Buhu..

Raaandom.

Uschdå, det gick åt helvete igår. Ösk var sig verkligen inte likt.
Ösk - Häcken
1 - 3
Pinsamma siffror.
Jaja.
Efter matchen sprang jag, Ellen & Jenny 6 km. Sjukt skönt när man
väl kommer iväg.
Åkte in en sväng till stan & käkade idag, med Jenny & Ellen. Kinamuren istheshit.
Så jävla awesome mat. Införskaffade ett par nya skor också. Obekväma as hell,
men vad gör man inte?

Spelade Fifa hos Alicia lite senare. Krossade henne totalt! Sen springa 3;an idag igen,
med Alicia, hennes lillasyster och hennes kompis.

Jag börjar tröttna ordentligt på vädret och känner mig riktigt rastlös. Kanske därför jag har
börjat springa som en tok nu på sistone? Och träna kan jag inte heller efter uppehållet på torsdag, då är jag ombord på Birka Paradise till Åland. Men det ser jag fram emot. Ska bli askul!

Ska börja spara mina pengar nu, kommer behöva dom senare, till hösten. Jag SKA ha en ny adidaströja, den är sjukt snygg och bara MM! Skablimin. Dessutom har jag något allvarligt parfymproblem. Handlade precis två nya parfymer, men kan inte släppa en Bruno Bananidoft som jag vill ha. Inte är den dyr heller, så, snart så!

Jajjja. Ska väl försöka sova nu, även om klockan inte är så mycket. Ska upp och måla imorgon ju. Goodnight.

måndag 20 juli 2009

ÖÖÖÖÖÖÖÖSK!

Huhej, idag stod jag på en pall & målade nästan hela dagen. Spacklade igen 349 hål också. Ganska exakt. Mitt huvud värker fortfarande, fast det är inte lika illa som igår, jag trodde jag skulle svimma. Nu kommer pappa alldeles snart & hämtar mig, ska kolla på fotboll inne i örebro.
ÖSK - Häcken. Bbbyyye

söndag 19 juli 2009

Walk the line.

Det blev Marieberg idag. Hade bestämt mig för att inte handla något,
var i stan i torsdags.
Efter det kom Joanna hit. Vi tog lite söta bilder och promenerade en stund.
Det var skoj! Sen gick jag till tempo och köpte godis, och nu ligger jag i sängen & kollar
på film. Walk the line. Den är faktiskt inte så bra, bara musiken, så jag ska snart duscha & sen
leta reda på något annat! Ska nog fixa mina inte så vackra naglar också. Jag har bestämt mig för att sluta bita på dom, så nu ska jag fanimej inte göra det heller!

Förövrigt så har jag en extrem huvudvärk. Det är verkligen inte vanligt, men har haft
det ganska ofta på sistone. Ska väl duscha nu & se om det går över.

Vädret är förjävligt.

tisdag 14 juli 2009

Tisdag. Eller..?

Jag håller knappt koll på dagarna längre.
I morse fick jag verkligen tänka till om
det var måndag eller tisdag.
Gjorde inte ett enda dugg idag faktiskt. Vaknade
någon gång runt halv 11. Sedan var jag
helt slut, tillagade lite pyttipanna bara,
sen somnade jag igen och vaknade halv 3.
Lite ångest har jag.

Nu ikväll ska jag väl inte överanstränga mig
sådär fasligt mycket heller. Det blir en film,
"Summer catch" hette den visst.
Freddie Pinze Jr. och Jessica Biel står för
skådespeleriet. Jag förväntar mig inte så mycket,
med andra ord, men har inget annat för mig.