måndag 31 augusti 2009

Kom nyss hem från skolan, så nu dricker jag kaffe och pratade precis med mamma i telefon. Är lite stressad, för pappa kommer om en halvtimme och hämtar mig. Sen blir det att plocka upp Alicia & Amanda och åka in till Örebro. Ska möta Tomas och käka i stan och sen kolla på ÖSK - Gefle. Hinner inte göra någon SO alls, som jag hade tänkt, men det blir ju skönt att slappna av med fotboll ikväll istället, tyckte mamma. (L)

Hade lite panik imorse också. Mamma väckte mig vid halv 7 och sa något i stil med "jag åker nu, så somna inte om." Nejnej, det skulle jag ju inte göra. Ellen fick väcka mig igen kvart över 7. Jag tänkte bara på att vi börjar halv 9 idag, så bråttom hade jag inte. Käkade frukost och läste tidningen till klockan 8, då det började gå upp för mig att jag skulle vara på skolan om en halvtimme. Jag hoppade in i duschen, och fick skynda mig som fan med sminket. Hann inte ens platta håret. Fint. Precis halv 9 stack jag hemifrån och lyckades bara komma exakt 12 minuter försent. Inte så illa ändå.

Men nu ska jag iallafall platta håret, det ser hemskt ut. Det gör det alltid efter en dag i skolan, det måste vara något med atmosfären?

Jaja, nu taggar jag Behrn & ÖSK!

söndag 30 augusti 2009

Det blev godis & mys i soffan ikväll. Kollade på en film, The in-laws. Ganska rolig då & då, annars bara ett helt okej tidsfördriv. Nu är klockan snart 12 och jag ska snart borsta tänderna och hoppa i säng, jajemen. Är helt sjukt trött, och är dessutom riktigt stressad. Har massor att göra imorgon i skolan! Men på kvällen blir det ju iallafall att åka in till Behrn och kolla på ÖSK - Gefle med far min. Blir säkert skitkul som vanligt!

Har riktigt ont i mitt ben också, alltså, det typ värker. Inte som det brukar, utan på något annat sätt. Ja, jag vet inte. Herregud vad min kropp är instabil! Snart ska jag ju till Linde och röntga foten också. Men annars är jag nog inte så sönder.

Jag är riktigt sugen på pizza. En stor, fet och kladdig pizza. Det är synd att jag bor i Frövi. I Sverige. I USA hade jag bara kunnat gå utanför dörren och beställt en pizza, men nej, här i Frövi är det dött. Överallt. Jag skulle inte ens kunna köpa pizzadeg och tomatsås på ica vid den här tiden. DET FINNS INTE ENS MCDONALDS I DENNA HÅLA. Och pressbyrån som en gång fanns, finns inte längre. Pressbyrån var öppet till typ? 1 eller nått. Om det skulle finnas kvar, skulle det vara öppet en timme till, vilket betyder att jag skulle kunna gå nu och vara tillbaka 20 minuter senare med något ätbart, tillexempel en korv, vad som helst! Frövi skulle verkligen skina upp lite med ett ställe innehavande mat som var öppet dygnet runt, eller till senare på natten. Gud, vad jag vill ha pizza.
Spelade match idag & krossade Östansjö med 7-0! Ni är underbara tjejer, verkligen bra. Fick duscha och fixa mig på typ en kvart (?) efter, sen skjutsade pappa in mig till Marieberg där jag mötte mamma, Ellen, Peter & Lisa. Mamma hade köpt nytt modem, vilket betyder att internet fungerar ordentligt igen! Wonderful. Själv köpte jag ett par jeanstights och två linnen. Det blev en tur förbi Godishusetgrejset också, där bredvid Marieberg, hehehe.

Just nu lyssnar jag på bra musik och funderar lite på kvällen, vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Men det visar sig väl. Byeee.

fredag 28 augusti 2009

Fredagar är bäst i världen. Fan va skönt! Ingen mer skola på 2 hela dagar. Det blev datan ungefär hela kvällen, mamma är någonstans (?) och dansar till Larz Kristerz live. Så sött! Sjukt kul för henne ju.

Nejnu ska jag fortsätta lyssna på musik och ta det lugnt. Imorgon blir det troligtvis noramarken!

torsdag 27 augusti 2009

Nu tänker jag vara ärlig. Helt, fullkomligt ärlig. En tanke slog mig precis, att jag kanske ska ta bort alla konton jag har på internet. Då menar jag Bloggen, Bilddagboken, & tillochmed msn! Jag orkar inte ödsla så jävla mycket tid vid datorn som jag faktiskt gör. Jag skulle slippa irritera mig på värdelösa bloggerskor runt om i landet som stavar "Provocera" helt åt helvete fel. "Provecera" Vad fan är det?! Jag skulle slippa se äckliga fjortisar och deras bildtexter på bilddagboken och slippa skriva "Intehär" på msn varje gång jag går ner för trappan i 5 minuter. Jag skulle slippa känslan av att jag måste skriva meningslösa inlägg i bloggen. Jag vill inte det. Jag mår inte bra av sånt. Framförallt skulle jag slippa eländet att få ångest över precis allt på internet! Dessutom har jag tänkt på en sak, att om man tillexempel spelar ett spel och så dör man. Då tar det kanske 5 sekunder att börja om igen. Dom 5 sekunderna känns som år. Det är ganska sjukt. Man får ju damp, för man vill ju att det ska ta en halv sekund.

Buddhister kör på principen att aldrig försätta sig i en situation som gör dem upprörda. Det är så jävla klokt, så sjukt, otroligt, underbart klokt. Jag menar det. Jag önskar att jag hade den tankebanan, att bara säga ifrån och strunta i sånt man helt enkelt inte känner för att göra. Jag borde verkligen lägga av med allt. Och jag ska tänka på det. Det ska jag. Men för tillfället måste jag duscha. Sen sova. Godnatt.
Jag är verkligen inte glad. Jag är trött och bara liksom vad säger man.. nedstämd? Skolfoto idag också. Inte kul nånstans! Jag såg förjävlig ut.

Efter skolan upptäckte jag att jag hade glömt både hemkunskapen och SOn i skåpet. Och så hade vi orientering på idrotten. Jag menar..? Vill jag ut i skogen och leta färgglada tygstycken så ser jag väl till att lära mig det på egen hand..! Huvudvärk har jag också. Som fan. Just nu lyssnar jag på musik som påminner mig om sommaren. Sommaren som har tagit slut. Låtar som Wavin' flag - K'naan och Teenage dirtbag - Wheatus spelas förfullt.
En typ, "liveversion" på Wavin' flag hittar du här. Den är skön!

Ett ljus i mitt lilla mörker är att jag alldeles snart ska träffa Maja och käka pizza. Byebye.
Är hemma från Danmark, och det var sjukt roligt! Det kommer bilder nån dag, men jag har inte riktigt tid än..

Skolan tar livet av mig och jag överkonsumerar kaffe.
Back to normal alltså.

torsdag 20 augusti 2009

Jag lyckades med packningen tillslut, fast det tog ett tag att få igen väskorna, mehe. Nu väntar jag bara på att pappa ska hämta mig, sen blir det 4 timmar i bilen till Göteborg, och sen färja över till Danmarrrk. FRUKOSTBUFFÈ.

Inte ens jag orkar platta håret inatt, vi kör på dethär.. krullet?

Spelade match mot Rynninge ikväll, 1-4. Fast vi spelade riktigt bra för att möta ett lag proppat till hälften med A-lagsspelare. Spelade ute för första gången på jag vet inte hur lång tid?! Det va jättekul. Just nu är klockan halv 11 och jag springer omkring lite överallt här i huset & packar. Åker till grannlandet om mindre än 5 timmar. Jag är usel på att packa. Trodde inte riktigt att det skulle bli mycket grejer, och är inte klar än. På ett bra tag. Lyssnar på Green day också. Det är ovanligt. Dom är kassa, men det finns en bra låt! Good Riddance heter den.

Nej, nu måste jag fortsätta med packningen. Hejdåhejdå.

onsdag 19 augusti 2009

22.27. Att gå upp klockan 6 varje morgon nu är mysigt. Verkligen. Snälla döda mig. Har redan fått läxor till nästa vecka, som jag inte kommer hinna göra. Ska ju till Danmark i helgen. Jaja. Fick sluta en halvtimme tidigare idag, så jag och Maja skyndade oss till station för att hinna med tåget typ 13:50..? till stan. Det blev mat på La baguette, asgott! Sen kolla runt lite i affärer bara. Kom hem runt halv sex och somnade i soffan direkt. Helt sjukt trött var jag. Vaknade omkring 9, så jag började packa lite till helgen. Jag vet verkligen inte alls vad vi ska göra, så jag packar ner hm, allt. Match imorgon, måste hinna med ett mattehäfte..? och handla massa godis och sånt innan den. Shit. Jag vill ha frukost.


Maja, sötnos.
Jag älskar dig!

tisdag 18 augusti 2009

Shit, jag är verkligen trött. Imorgon ska jag lämna in en ledighetsansökan om Danmark. Det gäller alltså 2 dagar. Jag menar, herregud, så fjolligt. Menmen, vad gör man? Det är väl lika bra att lämna in pappret.

Klockan är inte mer än halv nio, och jag är helt slut. Men jag ska fan hålla mig vaken, för klockan 9 är det Meet Joe Black på teven. Den måste jag verkligen se. Världens vackraste man spelar huvudrollen.

Just nu lyssnar jag på Lars Winnerbäck, mycketbra! Kanske lägger in nån listliknande sak senare.. Men jag vet inte, hejdåsålänge!

Hittade en ganska.. gammal? bild på mig och syrran. Så sweeeet!

måndag 17 augusti 2009

ÖSK krossade Djurgården, 2-0.
Frövi IK/Fellingsbro krossade inte Lillån/Ervalla/Axberg, 0-1.

Klockan är 06.45 och jag undrar varför i helvete jag är uppe nu. Ja, det är ju skola, men jag kunde ha gått upp nu, istället för att vara uppe nu. Jag menar, jag har ju tid att sitta vid datorn? Fan. Jag vill sova. Pallar man skolan? Nej. Men jag är ju så illa tvungen. Upptäckte förstås att det regnar ute också. Nu blev jag lycklig (L). Jag dör.

Den här veckan kommer jag klämma in en jävla massa emoinlägg, så var beredd på det. Jag tror jag ska bli läkare och klassificera "skolan" som en allvarlig utlösare till deprission. Då kan det väl inte vara lagligt? Åh jag är så smart. Nu ska jag sminka mig. Varför vet jag inte, dom nya sjuorna kanske? Ha-ha-ha

...ha.
Börjar bli astaggad till matchen, jag ska stå ändå..
Träffade Maja för ett tag sen, vi satt på picasso bara. Men det va kul, det va lixom länge sen vi verkligen pratade.

Sen stack jag hem och käkade, och nu ska jag snart packa grejerna och gå ner mot Fröjevi. Det blev så att jag städade idag. Och lyssnade på Elvis samtidigt (L). Jag rensade tillochmed bort en massa kläder som jag inte använder. Det blev endel!

Jag lyckades sparka ner ett glas från trappan också. Ellen fyller ständigt på ett lager disk på sitt rum som hon sen ställer utanför hennes dörr precis vid trappan, sisådär en gång i månaden. För typ en vecka sen skulle jag ner för trappan, och sparkade ner ett glas i steget. Det klarade sig, men jag hade inte samma tur idag. Det var bara att dammsuga.

ÖSK - Djurgården ikväll också, och jag är deprimerad för att jag inte kan åka och kolla.
Och nu har klockan gått riktigt fort ser jag, måste dra :O Bye!
Hejhej!

Kom hem från vårdcentralen för ett tag sen, fick träffa en jättebra läkare, hon sa att vi skulle åka upp till Linde och röntga foten. Så nu är det bara att vänta på en remiss. Tillsvidare ska jag iallafall fortsätta träna som vanligt, och spela match. Det blir nog att spela ute ikväll.

Känner att jag kanske borde städa lite, typ dammsuga och vika lite tvätt, kanske tillochmed lägga ner allt i byrån för en gångs skull..? Jaja, får se hur det blir med den saken. Pratade med Maja nyss, ska troligtvis träffa henne lite senare.

På tal om ingenting, jag måste skriva en sak;
Jag har ångest. En sjuk jävla ångest som bara växer och växer. Dels pågrund av skolan. Skolan imorgon. Sommarlovet har inte varit det bästa, men mycket bättre än skolan. Jag vill verkligen inte.
Och dels pågrund av något jag inte har en aning om. Jag vet inte alls vad jag ska skriva i bloggen och jag vet inte vad jag ska göra?! Herregud, jag kommer bli psykopat, jag svär.

Jaja.

Dagens låt är någon av The frays låtar. Jag dör vilket bra band.
Dagens vill ha måste vara idéer, jag vill göra någonting.
Dagens humör är inte att rekommendera, jag är not happy.
Dagens händelse har inte hänt.

Jag är uttråkad, åhgud. Jag vill till Danmark snart.

söndag 16 augusti 2009

Det blev godis och film istället. Intolerable Cruelty. Har sett den förut, och den va lika dålig den här gången. Efter den kollade jag på Law and order, och sen på en annan film, typ Serial mom..? Den va fan sjuk. Handlade om en helt random familjemamma som fick nått ryck och började mörda folk, lixom, jaha..? Fast den var faktiskt bra. Skumt.

Jaja, imorgon då? Jo, först blir det doktorrrn och troligtvis röntgen också, och sen match. Hemma, på Fröjevi. 19.00. Be there. Får se om jag hinner hem så jag kan umgås med Maja en stund innan, detvorejutrevligt. Ser verkligen fram emot Danmark på fredag.
Kom nyss hem från Örebro, tränade ju med Kif på Behrn, det va skitkul. Nu ska jag duscha och sen se om nån vill dricka Trocadero med mig på picasso.

Bye!
Hm, ja. Jag kan inte hitta kameran. Sur är jag, för den var här, i mitt rum, senast igår. Nu är den borta. Fan. Nu ska jag ner och hämta en glass, sen hitta kameran!


Vaknade för en stund sen, och det fanns inget att äta hemma. Så jag tvingade mamma att åka och köpa en Japp och såndär tablettask till mig, jag är fan elak.

Menmen, ska alldeles snart hoppa in i duschen, mitt hår är verkligen lockigt. Senare blir det träning på Behrn, ska bli kul! Men jag vet inte hur det kommer gå med min fot. Just nu kan jag inte ens gå på den... Den andra foten ska ju undersökas imorgon, gud.

Lyssnar på Shoreline. Sjukt fin låt, man gråter nästan. Broder Daniel har gjort orginalet, men Anna Ternheim gör den lika bra! Jättefin, verkligen.

lördag 15 augusti 2009

Jag behöver något att äta.

Shit, döda mig.
Goddag.

Min fot blöder, och då menar jag blod, som i rinnande blod. Jag orkar inte skriva hela historien, men inatt skulle jag tvätta bort nagellack från naglarna och hittade då någonting som jag trodde var något annat. Idag har jag hittat blodspår efter mig själv lite överallt. Jag hade verkligen problem inatt. Klockan var närmare 3 och jag försökte för allt i världen stoppa ett blodflöde i foten, lixom, hjälp. Det blödde igenom när jag tillverkade ett eget gips av tjugo lager papper, så det slutade med att jag vek ihop en meter toapapper och satte fast det med en toffs på foten. Detta, plus en strumpa och två sockor.

Idag har jag inte hunnit med så mycket. Vaknade, åt en macka, klippte gräset. Ska städa lite senare och så, kräftskiva ikväll. Jag ska tillochmed hinna med ett eget spa. Mehehe. Just nu lyssnar jag på The Fray (L) och ska snart äta något tror jag.

Byebye.

fredag 14 augusti 2009

Stack ju in till stan idag, men jag vaknade liiiite sent så jag hann inte käka frukost. Jag va sjukt trött också så drog hem ganska tidigt. Men det blev lite grejer ändå!

2 linnen, Indiska och H&M.
1 tröja, Wesc.
Bh, Cubus.
Trosor, Wesc.
Puder, kajal, mascara, Max factor.
Liten spegel & ögonfransborste, H&M.
2 ansiktsmasker, Skinvitals.
Hudkräm, Oliv naturell.
Root lifting spray & volume mousse, Björn Axén.
Glass, Ben & Jerry's.

När jag kom hem blev det pizza. Igen. Sen har jag & min syster suttit på mitt rum och spelat Bubble Struggle 2. Gud, jag får damp, det är omöjligt efter ett tag!
Och nu..? Vi sitter fortfarande här, hon ska snart ut, och jag äter äckligt godis och dricker Trocadero (L). För er retards som inte har upptäckt Glasvegas än, do that. Dom är grymma.
Daddy's gone - Glasvegas.
underbar låt. Leta reda på texten också, för dialekten är lite svårtydad, mehe.

torsdag 13 augusti 2009

Aej, nu ska jag sova, tåget går astidigt imorron, 11.48. Alltså måste jag upp onaturligt tidigt om jag ska hinna duscha och greja. Det blir nog att handla lite kläder och annat nödvändigt.

Det är ganska mycket med fotbollen nu under en period, träning idag, träning på Behrn på söndag, farbror doktorn (om min fotbollsskadade fot) på måndag + match samma dag, match på torsdag och träningsläger i danmark, fredag - måndag och match onsdagen efter det. Ujujuj, det är mycket nu.

Godnatt.

Att jag nästan alltid har med mig min foundation, vart jag än ska?
- Ja, det är ruskigt mycket fjortis i det, så jag bara tackar och tar emot allt folk säger, men jag
hatar röda läppar.
Att en av mina
idoler är Elvis Presley?
- Jag älskar honom.
Att jag kan lyssna i flera timmar på någon som spelar piano?
- Det är fan
magiskt.
Att jag hatar när någon säger "Tänk på barnen i Afrika."?
- Ja, inte fan har dom det lätt, om jag var ett barn i Afrika så hade jag också klagat på vätskebrist och hungersnöd, men det är så, att jag råkar ha ett kylskåp proppat med mat och en kran full med vatten, så förlåt, men jag tänker fortsätta att klaga när sodastreamern är slut.
Att om jag ser någon som gråter, så är vi snart två?
- Det är ju för sorgligt.
Att jag skulle ta livet av mig om min mamma eller pappa dog?
- Då finns det lixom ingen mening med det hela.
Att jag tycker att Björn Borg-trosor är bland det mest obekväma jag vet?
- Jag ska aldrig mer köpa några!
Att jag tycker jättemycket om Bruce Springsteen?
- Jag tror faktiskt inte att någon visste det? :O
Att jag hatar att ha ångest & skuldkänslor?
- Vad som helst, men inte det.
Att jag har en hög såkallad smärttröskel?
- D.v.s, jag får inte ont lika lätt som många andra.
Att jag är allergisk mot mjölk och Colgates tandkräm?
- Ajajaj.
Att bland det värsta jag vet är när folk säger att jag är envis?
- Jotack, jag förstod det redan innan 47585464;e gången!
Att jag samlar på tuggummipaket, som jag sedan tapetserar mitt skåp i skolan med?
- Sist jag räknade var det paket för ca 500 kr, & alla av samma sort.
Att jag har hög moral?
- Lol, pluggis, mammasflickahej! Men ja, jag tycker sånt är ganska viktigt.
Att jag lyssnar mer på andras åsikter, än vad dom tror.
- Faktiskt.
Att vatten är det mest skrämmande jag vet?
- Av allt i världen, så är det vatten. Usch.

Herregud, somnade med smink och allt inatt! Jag pratade i telefon en stund, sen dog jag, precis efter.

Idag hann jag med en himla massa saker! Jag bestämde mig för att inte vara ettlitetemo idag, så jag hann med en hel del:

- Äta frukost och läsa tidningen.
- Duscha och raka benen.
- Fixa naglarna med fransk manikyr.
- "Städa" lite bland mitt smink.
- Kolla upp tåg & buss, ska in till Örebro imorron.
- Laga mat, den enda maträtten jag kan göra - Potatis & Purjolöksoppa.

Jag känner mig riktigt duktig, m,jao.
Så nu ska jag byta om lite snabbt & sen cykla (om jag hittar cykeln :O) ner till näsbyvallen & träna. Är astaggad, trots regnet.

Skriver mera ikväll, bye!

onsdag 12 augusti 2009

Klockan är 23.27, jag är trött. Börjar få ångest över skolan som börjar om mindre än en vecka. Jag kommer inte palla, jag lovar. Gud. Nu ska jag sitta här en liten stund till, sen sova.
Klockan är snart 4 & jag har fortfarande varken duschat eller klätt på mig. Kvällens planer är inte heller så spektakulära, jag & Joanna ska kolla på fotboll, det blir kul iallafall!

De senaste timmarna har jag varit inne på blogg.se. Ville se om jag skulle byta blogg så jag skapade en ny där, och provade att göra en header och fixa design och allt det där. Jag började faktiskt lära mig alla koder & shit som man måste greja med, men jag pallade verkligen inte. Jag blir lätt trött på saker & vill lixom ha förnyelse, och då orkar jag inte sitta & skriva massa koder varje gång. Urk.

Hm, nu ska jag väl hoppa in i duschen & sen hoppas att mamma har kommit hem sen, jag vill ha mat. Bye!

tisdag 11 augusti 2009

Idag var jag verkligen emo när jag vaknade. Jag har för mig att det regnade utanför fönstret, så jag började dagen med att sova lite till. Usch, jag va verkligen nere. Men jag gick iallafall upp sen, och fortsatte vara emo.

Senare blev jag på bättre humör när papi föreslog att vi skulle käka pizza. Det var ju ingen dum idé. Nu tror jag att jag kan kalla mig stammis på Picasso. Framåt kvällen gick jag ner till fröjevi och kollade på fotboll. Maja & Joanna stog i kiosken, så träffade dom också ju!

Just nu sitter jag här, mamma har gått och lagt sig och Ellen är inte hemma, så jag känner mig ganska så ensam. Jag funderar på att gå ut och gå en sväng, vart vet jag inte, men tror faktiskt att jag ska göra det. Förresten, så skulle jag lyssna på låten beautiful med Eminem på Spotify och så lät jag bara "listan" spela, och det var ju bra, för det var en del bra låtar, t.ex.
White trash
beautiful - Everlast. Lite oooold, men jaja! Pra, pra.

Nej, nu blir det en kvällspromenix. Byebye.

måndag 10 augusti 2009

Nu tänker jag krypa ner i min säng och kolla på Top Gun, såbäst. Fast först blir det lite hiss/diss:

Dagens hiss

Datorn, jag menar, den är vad jag har sysselsatt mig med idag.

Dagens diss

Skador, jag fick en lapp från Distriktsläkarmottagningen idag, tjohej.

Nej, nu måste jag duscha & fixa mig lite snabbt. Det här går icke.

Onödigt inlägg.
Nu ska jag klaga lite. Är för det första ruskigt trött, då menar jag trött som i skulle kunna sova vart som helst. Har inte orkat duscha idag, och kladdade på lite smink, mitt hår är k a t a s t o f a l t. Jag ser förjävlig ut alltså.

Käkade precis en såndär, hm, scones? En scone, flera scones, eh, inte fan vet jag. Skitsamma. Min syster hade bakat den, den va god.

Något positivt:


<3

söndag 9 augusti 2009

Nejusch, nu funderar jag på att tvätta bort sminket och hoppa i säng. Klockan slog precis 03:20. Mamma börjar jobba igen imorgon, vilket är lika med ingen frukost. Isåfall får jag fixa det själv, men jag tror att jag kommer vakna lagom till... 3..? Så jag får väl koka ihop något matliknande, det kommer gå åt helvete.

Kollade iallafall igenom lite gammal musik på min dator, och hittade ingen mindre låt än
Love remains the same - Gavin Rossdale. Faktiskt en riktigt bra låt, jag kollade tillochmed efter den på youtube för att kunna länka, så lyssna!
Jag kommer dö av en hjärtinfarkt någon dag, det svär jag på.
Promoe uppfostrar barnen.

Kom precis hem från pizzan, var där med Alicia, Jossan & Jossans lillasyster, mysigt!
Just nu har jag sjukt ont i magen. Anteckna!

Om lite mer än en vecka blir det ju Danmark med laget, och när vi käkade snackade vi om det. Då skulle Jossan lura hennes syster & få henne att tro att vi ska på en kryssning.

Alicia; Erica, det finns Buffé på båten.
Erica; Och efterrätt?
Alicia; Ja.
Johanna, lillasystern; Vart ska ni?
Jossan; På finlandskryssning.
Erica; Japp, 4-dagars-kryssning. Till Tallin.

Fail.
Uschdå, det var illa.

Det blir ingen fotboll idag för min del, vi upptäckte att det skulle bli väldigt stressigt till träningen ikväll. Jag ska inte träna, men iallafall kolla. Har ju lite problem med foten..
Och nu?
- Lyssnar på musik, för ovanlighetens skull. Faster than the speed of night - Bonnie Tyler. Ruggigt bra faktiskt.
- Känner för att gå ut en stund, jag kan nog behöva det!
- Är galet hungrig, också för ovanlighetens skull. Ska äta munk.
- Måste bädda min säng. Herregud, ibland undrar jag vad jag egentligen drömmer..!

Helsingborg - ÖSK ikväll också, tyvärr långt åt helvete ner i Sverige.
Vaknade och åt frukost med mamma & Ellen, sen fixade jag fransk manikyr på mamma. Det är ju så fint väder idag, så jag ska försöka vara ute! Ta lite kort tror jag. Sen får vi se om jag följer med pappa till Glanshammar och kollar på fotboll. Vet inte om jag orkar.

Men iallafall, lyssnar på musik, Cat Stevens för tillfället. Han har en så skön röst. Ska hoppa in i duschen alldeles snart, sen finns jag på mobilen.

Bye!

lördag 8 augusti 2009

3-3 idag. Bra spelat tjejer. Imorgon ska jag sova. Fick låna Majas systemkamera, hon är världens snällaste människa! Så det kommer kanske lite bilder också.

Godnatt.
Underbart väder idag, det tackar vi för. Nu ska jag packa lite grejer och sen promenera ner till Fröjevi. Match mot Lindesberg, skoj!

fredag 7 augusti 2009

Kom nyss hem från Fröjevi. Jag och Joanna kollade på damerna, kulkul. Nu funderar jag på att gå ner och vara social med mamma & två av hennes kompisar? Eller så kanske jag kollar på Top gun, bara för att det är en av världens bästa filmer.

Bye!

Bloggen under konstruktion, heh.

Om ni undrar varför allt ser helt fucked up ut beror det på att jag måste äta och hann inte fixa saker & ting. Men jag ordnar det senare. Usch va trött jag blir.

torsdag 6 augusti 2009

Happyface!

Just nu är jag på riktigt bra humör, det är kul, för det är tyvärr inte så ofta nuförtiden. Har inte gjort mer än vanligt idag, än så länge. Satt ute i det fina vädret & drack kaffe med mamma & Peter, duschade, målade naglarna & sånt shit, haha. Ska snart sminka mig och fixa håret, men först ska jag skriva en lista på vad som gör mig glad/hur man får mig på bra humör, enjoy!

- Kom med mycket idéer och samtalsämnen, jag älskar att prata och blir verkligen jätteglad av folk som tycker om att bara snacka.
- Min mamma. När hon är glad så är jag glad! <3
- Musik! Gud vad jag älskar det, allt möjligt faktiskt! Idag har jag lyssnat som en tok på Kings of leon, ett underbart band verkligen. Och just nu lyssnar jag på Kung fu fighting med Cee Lo & Jack Black, låten är verkligen peppande!
- Träning. Det är verkligen roligt med fotboll, och laget är så jävla awesome!
- Att ha något att se fram emot. Livet blir så mycket roligare om man har något att längta efter, allt känns mycket lättare.
- Kaffe. Mehehe. Livets dryck, det håller jag med om.
- Solen. Jag vaknade imorse av att solen lyste in genom mitt fönster rakt in i mina ögon. LIKEIT.

Nejfyfan.


Vart är världen påväg? Det är nån jävla inbillning folk har fått. Nu är tydligen pojken utnämnd till världens sexigaste kille. När ska den här jävla hysterin ta slut?

onsdag 5 augusti 2009

Onödigt inlägg. Hej.

Snackade nyss med Maja i telefon, hon kommer hit snart. Det va länge sen, ska bli aaskul! <3

Hittills har jag hunnit med en hel del under dagen.

Vaknade & käkade frukost med mamma & Ellen. Sedan dammsög jag på mitt rum och vek tvätt,
allt detta mellan 9:00 och 10:00. Sen stack mooor & syster in till Lindesberg, då låg jag på en filt med voffsen ute på gården. Man måste ju passa på när solen väl är framme! När dom kom hem käkade vi kinafood, så jähhähäkla awesome.

Uppdaterar lite senare, mehehe.

tisdag 4 augusti 2009

00.25

Ligger in my bed och kollar 2 ½ men, mysigt! Har dessvärre inga lakan eller någonting, fick ett ryck och slängde allt i tvätten idag. Så, ja..

Jag vet inte varför det är såhär, men jag blir något jävla deprissionsoffer på vardagar. Jag hatar varenda jävla vardag, dom känns så onödiga. Fredag, lördag & söndag, så underbart. Dessutom så får jag panik på den här bloggen. Allt blir så sjukt mycket stressigare, det är inte bra. Jag tänker hela tiden på vad jag ska skriva, och det blir inte intressant. USCH, va trött jag blir.

Dö.

Godkväll.

Sprang inte ikväll heller, det är inte bra. Men jag pallar inte, och så har jag asont i foten. Den är svullen som fan, så ska in och röntga den nu nån dag. Käkade pizza istället, najjjs.

måndag 3 augusti 2009

23.19


2-2


Blev Behrn nu på kvällen med pappa & Nille. Va trött jag blir. Det var så jäkla bra fotboll, och så slutar det såhär. Och just mot Allsvenskans sämsta lag. Men jag tröstar mig med att det var riktigt bra, i princip hela matchen. Synd som fan. Nu sitter jag och bekymrar mig över att jag inte sprang idag, men det var nästan mörkt när jag kom hem och det skulle blivit kolsvart innan jag skulle ha kommit tillbaka. Det går fort nuförtiden. För mörkret alltså. Dessutom måste min kropp vila. Så nu ska jag lyssna på Elvis några minuter till, och sen leta reda på nån riktigt bra film! Godnatt, om jag inte skriver något sen.


Nordin Gerzic, enkelt en av ösk;s bästa spelare. Så grym.

Bilder!

Lägger ut lite ålandsbilder, inte så väldigt intressanta, men. Ellen ville inte vara med heller, hon är ond. Here you go:


Jau, en korridor. Våran hytt låg nog längst in på hela båten.


Hytt. Och den var någorlunda städad. På bilden.


Litä fix. Många bilder är censurerade, det finns anledningar, heh.


Snyggjenny, ja.


Och så jag. Taggad, javisst!


Jättesnygg, verkligen! Något måste man bjuda på, tillochmed jag.


Natten passerade, och så var det morgon. Finland är grått.


Morgonen dag 2 spenderades till stor del i korridoren utanför hytten.


Jenny var taggad!


Det var inte jag. Jag ser lite emo ut. Men bara lite. Jag var ganska trött.


Vi spelade mest kort där, i våran korridor. Sen utforska båten lite, jag satt i en trappa.


Den här bilden fick vara med, endast för att jag tyckte den var söt.

Nu orkar jag inte mer. Ska platta mitt hår. Mehe, hejdå.

Rubrik -.-

Vet inte vad klockan var när mamma väckte mig, men gick iallafall ner och käkade frukost. Idag lyckades jag undvika att skaka juicepaketet när korken inte var på!

Nu har jag suttit här hur länge som helst känns det som, har fixat med bilderna sen Åland, lägger ut dem senare. Nu måste jag duscha och fixa mig, ser hemsk ut, hehe.

Bye!

söndag 2 augusti 2009

Godnatt!

Nä, nu är jag trött. Ska alldeles snart borsta tänderna och sen sova, för skönt! Eller så kanske jag kollar på Rocky 3 en stund.


Och Elvis hänger stadigt på väggen. Han har en tendens att ramla ner.

Ja.

Sånt här är ju bara... underbart.



VADSKAMANMEDDESSARUBRIKERTILL?!

Skönt. Med träning. Att springa av sig typ. Imorron hoppas jag på solsken! Jag skrev ju igår, att jag skulle dammsuga, men det gjorde jag inte. Suprise, ja. Så det är vad jag ska göra imorron, men sen, om det är soligt, så tänker jag be brown. Vädret idag va kanon!

Kameran är dead, laddaren är borta. PÅGRUND AV MIN SYSTER, som förövrigt skrev för några dagar sen att hon tänkte sälja mig. För en tia. Pfft. Jag skulle ju kunna göra en annons för att bli av med henne också, men jag känner att det inte är någon idé. Ingen vill ha henne.

At the moment? Jag är hungrig, och jag tror att jag ska äta något, sen sitta här ett tag!

Hello.

Kräftskivan igår, den va kul! Det blev inte mycket till ansträngning idag, satt mest vid datorn. Men ska byta om nu, och sen dra på träning, NAJS.

Bye!

lördag 1 augusti 2009

Daaamn.

Har lite bråttom just nu, dels pågrund av att jag måste flytta på datorn så jag kan sätta i en kontakt, batteriet dör om några minuter. Och dels pågrund av att mamma tjatar om ett par jeanstights som hon ska låna. Vet inte ens vart dom är, så dom måste jag hitta. Hon måste tydligen ha dom vääääääldigt snart.

Dessutom är jag rättså stressad. Ska hinna en himla massa på typ 3 timmar.
  • Dammsuga!
  • Vika min tvätt och lägga allt i byrån, för en gångs skull.
  • Bädda sängen, det brukar ta ett bra tag.
  • Fixa mina naglar, jag blir galen.
  • Göra mig iordning, ser verkligen förjävlig ut just nu, heh.

    Ikväll blir det kräftskiva med idas släkt, det blir trevlans! Skriver nog några rader sen igen, bye!